EN RØDHÅRETS BEKENDELSER: WANNABE GINGER

21. maj 2018 0 Af Nanna

Jeg er rødhåret. Eller. Det er jeg i hvert fald nu. Igen.

Okay. En lille forklaring:

Da jeg var helt lille havde jeg det her helt lyse røde hår med krøller. Jo ældre jeg blev, jo mere ala helt blond/leverpostejsfarvet hår fik jeg. Så startede jeg i gymnasiet. Så blev jeg afbleget. Og siden da har jeg været alt fra postkasserød til platinblond til chokoladebrun til alskens rødlige nuancer. Men nu har jeg fundet den hårfarve, der  fungerer for mig.

Den sædvanlige reaktion jeg får på den her bekendelse er: “Gud, jeg troede det var din egen hårfarve. Det ser så naturligt ud på dig!” Og ja – det gør det. Jeg har fregner, er meget lys i huden (læs = spøgelseshvid), når jeg ikke bruger selvbruner, og som sagt var jeg rødhåret, da jeg var lille, så det er oplagt, at det passer til mig. Og jeg elsker det rødlige! Jeg kommer altid til at have et rødligt skær i mit hår fremover!

Jeg har været igennem mange slags hårfarver, herunder både frisørfarver og hjemmefarver.
Men det var først da jeg fik en god vejledning af en frisør med de her produkter, at jeg fik den ønskede farve. Og nu kører det bare! Det er så nemt at gøre herhjemme, og det koster ingenting i forhold til at få det gjort ved en frisør. For når der er lavvande i pengekassen, så er det altså ikke en frisørtur, der står øverst på indkøbssedlen. Selvom jeg ELKSER at være ved frisøren. For på underlig vis, når en frisør har været i nærheden af mit hår, så er det så blødt, så lækkert og så dejligt, og den obligatoriske hovedbundsmassage – argh – den er to die for!
Og den oplevelse med bare at læne sig tilbage, få en sludder for en sladder, blive forkælet med magasiner, en dejlig kom kakao og noget chokolade, hovedbundsmassage o.s.v., den oplevelse får man bare ikke hjemme, uanset hvor meget man prøver.

 

Nå. Men nu hvor jeg gør det hjemme, og det fungerer så godt, så vil jeg gerne fortælle om de her farver. For selv frisøren som jeg snakkede med, hun var meget positivt stemt for farverne, for de giver en fantastisk farve og glans, og de holder faktisk ret godt i rødelige nuancer, og det er simpelthen ikke altid, det er tilfældet, heller ikke med frisørfarver.

Farverne jeg bruger er Inebrya Color. Det er en professionel hårfarvecreme, og garanterer fuld naturlig dækning af grå hår. Inebrya Color har en bred farvevifte af intense, strålende og holdbare farver. Crazy hårfarver har de i de røde nuancer. Med Inebrya finder man et stort udvalg af lækre farver fra helt lyse- til mørkebrune og platinblond til mørkeblond. Og du kan vælge mellem utallige kolde og varme farver. De nærende og blødgørende egenskaber af hørfrøolie og Aloe Vera hjælper med at minimere irritation af huden og beskytter naturligt både håret og hovedbunden.

 


Med Inebrya hårfarver får du fantastiske, holdbare og smukke hårfarver med en særlig glød, som man som sagt bare ikke får med alle frisørfarver. Desværre.
Og som om det ikke i sig selv er nok, så er Inebrya Color uden skadelige parabener, og det er jo ret vigtigt for din sundhed.

Du kan købe det her: chekos.dk