WALK IN CLOSET PÅ BUDGET….

WALK IN CLOSET PÅ BUDGET….

11. marts 2019 0 Af Nanna

Hej skønne jer…

Jeg synes, I skulle have lov til at se, hvordan mit walk-in-closet ser ud. Lige nu har vi soveværelse nedenunder, men forhåbentlig i år får vi bygget soveværelse ovenpå med tilstødende walk-in-closet. Men indtil da, har jeg måtte indrette mig på budget, så jeg fik et billigt walk-in-closet. Og det synes jeg faktisk, jeg har fået.

Jeg havde ét garderobestativ fra IKEA fra for 5 år siden, og jeg har brugt det altid siden da. Og da vi flyttede ind i huset for over et år siden, så købte jeg ét til. Jeg er kæmpe fan af, at alt mit tøj det hænger på bøjler, så jeg kan se det, og så det ikke ligger og putter sig i et skab, så jeg glemmer det.En anden god ting er, at jeg damper det inden det kommer op at hænge, og på den måde ved jeg, at hvert stykke tøj der hænger på sin plads, det er dampet og klart til at blive brugt. Og det bliver ikke krøllet ved at ligge i et skab. Så smart hvis du spørger mig.

Jeg har en KÆMPE svaghed for kjoler, og jeg har flere end jeg vil indrømme (utroligt nok, har jeg så mange kjoler, for da jeg var lille hadede jeg dem!). Og de står for et garderobestativ i sig selv, så for et par uger siden fik jeg nok, og jeg købte et til, så mit tøj kunne hænge uden at være klemt sammen som tøj på et tøjstativ i H&Ms udsalgssæson, og guderne skal vide at tøjet ikke behøves hænge på stangen, man kan bare klemme det ind blandt det andet, IKK’ fedt!
Nå, men for at undgå det fik mine kjoler sit eget stativ, og jeg fik rykket lidt rundt på nogle ting, og der blev plads til et mere.

Mine sko har har en reol for sig selv, sammen med min bukser der ligger ned i øjenhøjde, så jeg altid kan se, hvilke jeg har.