APPELSINHUD

APPELSINHUD

21. december 2019 0 Af Nanna

Appelsinhud er noget alle mennesker har. I større eller mindre grad. Og afhængigt af gener, miljø, træning m.m. er det mere eller mindre tydeligt. Jeg har her skrevet hvad appelsinhud egentlig er.

Underhuden

Appelsinhud findes i underhuden, det løse bindevæv, der hvor blodårene findes, og her er det meget forskelligt hvor store fedtdepoter folk har. Underhuden består primært af fedtvæv og fedtdepoter og arterier og vener. Og kvinder er mere udsatte for at danne fedtvæv i forhold til mænd (da det er hormonelt betinget).

Det er her, i underhuden, cellulite findes, og det er altså primært arveligt.

Der findes forskellige former for cellulite, og de kommer fra: 

  • fedt: fedt kan skabe cellulite, dvs. det er blødt cellulite 
  • væske: appelsinhuden kan også være væskeophogbninger, det er også blød cellulite 
  • affaldsstoffer: affaldsstoffer i underhuden kan også skab cellulite. det føles hård cellulite. Dette kan masseres væk, men vær obs på at det føles som at massere på et blåt mærke. Lymfekarrene skal dernæst af med affaldsstofferne, det kan give hovedpine m.m.

Husk:
Produkter mod cellulite går ned i læderhuden og ”skjuler” og forbedre bulerne. Produkterne skal masseres ind i huden, for at have den ønskede virkning, da det er massagen der gør det meste. Du skal massére op mod hjertet.
Ved hjælp af både cremen og massagen kan det sammen få det til at se bedre ud/gå lidt væk.